Aktualne promocje: Niwelator optyczny South NL-C32 NOWOŚĆ !!! - 315 zł, Farba w aerozolu 24 x TRIG-A-CAP EXTRA + 2 x farba gratis - 299 zł, Łata aluminiowa teleskopowa 5m z pokrowcem i libellą + dodatkowy zatrzask GRATIS - 103 zł, Statyw aluminiowy CST Berger 160cm - 149 zł, Winkalk v 4.0 : Pełna wersja - 549 zł, Mini lustro NPSmini112B - 339 zł. Więcej promocji tutaj. Ceny netto.
[ zamknij ]
Kategorie
Producenci
Kontakt
Jeśli jesteś zainteresowany otrzymywaniem informacji na temat nowości, promocji, aktualności z branży, zapisz się do Newslettera APOGEO.




dowiedz się więcej >
polityka prywatności >
Wyszukiwane frazy
Znajdź nas




Krajowy Rejestr Długów
Opinie o nas

Twoje zaufanie jest dla nas największą nagrodą, a Twój głos – na wagę złota. Cenimy i wsłuchujemy się w opinie naszych Klientów. Dlaczego? Bo Twoja opinia pomaga innym w podjęciu decyzji, a nam wskazuje kierunki doskonalenia systemu obsługi Klientów.

Cieszą nas wystawiane recenzje i opnie przez naszych Klientów, za wszystkie bardzo dziękujemy.

Sprawdź niektóre opinie wystawione przez naszych Klientów w obiektywnych serwisach. Podziel się z innymi Twoją opinią o nas.

 


bardzo szybka obsługa i wysyłka | opinia: mira (5 czerwca 2012 | 21:19)
miły kontakt, towar zgodny z zamówieniem i plus za program lojalnościowy. polecam.

Kupiłem dalmierz | opinia: Paweł (14 marca 2012 | 08:20)
Dostawa błyskawiczna, doradztwo i profesjonalizm w każdym calu. Polecam.

PROFESJONALIŚCI | opinia: darek (12 września 2011 | 11:11)
w każdym calu.

Super sklep | opinia: Andrzej_O (1 czerwca 2011 | 12:22)
Miła i profesjonalna obsługa, rewelacyjnie szybka realizacja zamówienia, poprostu bomba

Szybko i profesjonalnie | opinia: Mateusz (30 maja 2011 | 15:23)
Polecam!

Polecam ten skle | opinia: seranta (19 maja 2011 | 23:22)
Ma bardzo konkurencyjne ceny. Towar w 100% zgodny z opisem. Wysyłka natychmiastowa, paczka solidnie zapakowana. Dziękuję.


opinia: minister_kw (sob 09 cze 2012 14:28:48)
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.

opinia: kaniklasz (czw 31 maj 2012 13:09:19)
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.

opinia: chaggit (pon 28 maj 2012 05:39:49)
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.

opinia: BART-EX (pią 25 maj 2012 12:59:19)
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.

opinia: mister453 (wto 08 maj 2012 08:00:11)
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.

opinia: zbigniewpabis (śro 25 kwi 2012 19:41:01)
Kolejna transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.


opinia: wolke3 (dnia 31.08.2011)
Wszystko O.K

opinia: Andrew (dnia 27.06.2011)
Przesyłka błyskawiczna - niestety niekompletna, ale po interwencji momentalnie dosłano brakującą część - i to w trzech egzemplarzach. Polecam.

opinia: apis (dnia 27.06.2011)
OK!

opinia: KABE_S_A (dnia 23.05.2011)
Bardzo miła i fachowa obsługa. Potrafią bardzo dobrze wyczuć potrzebę klienta i dobrać mu odpowiedni sklep. Wymiana faktury, która pojawiła się w moim przypadku również przebiegła bardzo sprawnie. Polecam ten sklep!

opinia: seranta (dnia 19.05.2011)
Polecam ten sklep! Ma bardzo konkurencyjne ceny. Towar w 100% zgodny z opisem. Wysyłka natychmiastowa, paczka solidnie zapakowana. Dziękuję.

 

Doceniając poświęcony czas, dla Klientów SKLEPU ON-LINE APOGEO za wystawienie recenzji
o produkcie przygotowaliśmy upominek - 50 ApoPunktów w ramach naszego Programu Lojalnościowego.

Powrót
A.M.P.E.R.E. SystemAgatecCarlsonESRIHi-TargetLaserlinerLeicaMotorolaNedoNikonSouthTrimbleUbexiWydawnictwo Gall
Copyright © 2006-2016 APOGEO Sp. z o.o. Wszystkie prawa zastrzeżone.
Witryna korzysta z plików cookies. Informacje o używanych przez nas plikach cookies można znaleźć w Polityce Plików Cookies. Kontynuując przeglądanie witryny wyrażasz zgodę na używanie plików cookies.